Atlas Copco QAS 100 aggregaat, 100 KvA, Diesel

Organiseert u een meerdaags festival of evenement? Heeft u daarvoor aardig wat stroom nodig? Dan is een Atlas Copco QAS 100 aggregaat wellicht precies wat u zoekt! Neem direct contact met ons op om te bespreken hoe wij uw evenement van stroom kunnen voorzien.

Atlas Copco aggregaten

Kiest u voor een Atlas Copco QAS 100 aggregaat, dan kiest u voor een zeer stabiel en betrouwbaar aggregaat. De Atlas Copco dieselaggregaten staan erom bekend veel minder storingsgevoelig te zijn dan veel benzineaggregaten. Bovendien zijn ze zeer geschikt om fijngevoelige elektronische apparatuur op aan te sluiten, omdat ze zijn uitgerust met een Perkins motor en een uitgebreide inverter. Zeer prettig dus als u naast grote lichts- en geluidsinstallaties ook kleinere apparaten zoals camera’s en laptops van stroom wilt voorzien.

 

De Atlas Copco aggregaten staan er tevens om bekend duurzaam en innovatief te zijn. De fabrikant van Atlas Copco laat uitvoerige tests uitvoeren op de aggregaten en zorgt ervoor dat ze langdurig uitstekende prestaties leveren. Tevens blijft het bedrijf innoveren om de mogelijkheden en capaciteiten van de Atlas Copco aggregaten continu uit te breiden. Bent u benieuwd naar de nieuwste mogelijkheden? Wij informeren u graag!

Atlas Copco 100 KvA aggregaat huren

Atlas Copco QAS 100 aggregaat

Het Atlas Copco QAS 100 aggregaat is met een vermogen van 100.000 watt zeer geschikt voor gebruik op meerdaagse evenementen zoals festivals en kermissen. U kunt gebruikmaken van diverse aansluitingen om uw apparatuur aan dit aggregaat te koppelen: een 32A 5-polige, een 63A 5-polige en een 125A 5-polige aansluiting. Tevens bevat het aggregaat een klemmenstrook, zodat het gehele vermogen in één keer uit het aggregaat gehaald kan worden als dat nodig is.

 

Het Atlas Copco QAS 100 aggregaat heeft een tankinhoud van 520 liter en verbruikt op vol vermogen circa 25 liter per uur. Dit betekent dat u het 21 uur kunt laten draaien op één tank. Heeft u het aggregaat langer dan 21 uur nodig? Dan organiseren wij graag een tussentijdse tankbeurt voor u.

 

Met een formaat van 285 cm × 110 cm × 203 cm is dit aggregaat te groot voor een aanhanger, dus leveren wij het met een vrachtwagen. Zorgt u voor voldoende ruimte om het aggregaat op de gewenste plek te zetten, dan regelen wij de rest!

 

Volledig ontzorgd

Huurt u bij ons een Atlas Copco QAS 100 aggregaat, dan ontzorgen wij u graag van A tot Z! We zorgen ervoor dat uw aggregaat op de gewenste tijd op de gewenste locatie staat en sluiten het volledig voor u aan. U hoeft nergens naar om te kijken! Onze monteurs gaan pas bij u weg als al uw apparatuur van stroom is voorzien en staan uiteraard ook tijdens de gebruiksperiode voor u klaar. Neem direct contact met ons op om een offerte aan te vragen of een adviesgesprek te plannen!

 

SPECIFICATIES

  • Tankinhoud: 520 Liter
  • Aansluitingen: 1 x 32A 5-polig, 1 x 63A 5-polig, 1 x 125A 5-polig, klemmenstrook.
  • Afmetingen: 285 cm x 110 cm x 203 cm (L x B x H) zonder onderstel
  • Maximaal vermogen: 100.000 watt

Wilt u weten of dit vermogen voldoet aan uw wensen?

Wij staan u graag te woord van Maandag t/m Zaterdag tussen 09:00 & 18:00 uur op 020-4976834.
Ook kunt u uw aanvraag hieronder invullen of per mail sturen naar [email protected].

 

Vraag een offerte aan