Aggregaat Atlas Copco QAS 40, 40 KvA, Diesel

Een betrouwbaar en duurzaam aggregaat met een aardig vermogen, geschikt voor bijvoorbeeld kleine evenementen? Dat is het Atlas Copco QAS 40 aggregaat! Bent u benieuwd of dit aggregaat precies is wat u zoekt? Neem contact met ons op om het te bespreken!

Atlas Copco aggregaat

De aggregaten van Atlas Copco staan erom bekend uiterst betrouwbaar en zeer duurzaam te zijn. Deze aggregaten werken op diesel en zijn daardoor minder storingsgevoelig dan veel benzineaggregaten. Bovendien houdt de fabrikant van Atlas Copco aggregaten zich intensief bezig met duurzaamheid. De aggregaten worden uitvoerig getest en zo gebouwd dat ze langdurig uitstekende prestaties kunnen leveren.

Uniek aan de Atlas Copco aggregaten is dat zij zijn uitgerust met een Perkins motor en uitgebreide inverter techniek. Dit maakt het mogelijk om deze aggregaten te gebruiken als stroombron voor zeer fijngevoelige elektronische apparatuur zoals fotocamera’s, videocamera’s, lichtbronnen en geluidsboxen. Zo kunt u zorgeloos uw evenement van stroom voorzien!

SPECIFICATIES

  • Tankinhoud: 135 Liter
  • Aansluitingen: 1 x 230v, 1 x 32A 5-polig, 1 x 63A 5-polig, klemmenstrook.
  • Afmetingen: 245 cm x 110 cm x 148 cm (L x B x H) zonder onderstel
  • Maximaal vermogen: 40.000 watt

Atlas Copco QAS 40 betrouwbare en veilige generator

Atlas Copco QAS 40

Het Atlas Copco QAS 40 aggregaat heeft een vermogen van 40.000 watt. Hiermee is het niet het kleinste aggregaat uit dit segment, maar ook zeker het niet grootste. Een heel fijne middelmaat voor stroomvragen zoals kleine evenementen en gebruik van diverse apparatuur op een afgelegen locatie. U kunt het apparaat dankzij de tankinhoud van 135 liter ongeveer 9 uur gebruiken op vol vermogen. Gebruikt u minder vermogen, dan kunt u het aggregaat zelfs langer gebruiken!

Extra handig aan het Atlas Copco QAS 40 aggregaat is dat deze beschikt over diverse soorten uitgangen. Zo kunt u zowel gebruik maken van een aansluiting van 230 volt alsook van een 32A 5-polige aansluiting, een 63A 5-polige aansluiting en een klemmenstrook.

Van A tot Z ontzorgd

Is een Atlas Copco QAS 40 aggregaat precies wat u zoekt of heeft u nog geen idee? Onze adviseurs helpen u graag! Wanneer u contact met ons opneemt zullen zij uw stroomvraag nauwkeurig onderzoeken en u adviseren over de voor u meest geschikte keuze. Vervolgens leveren onze monteurs het door u gekozen aggregaat razendsnel af op de gewenste locatie en sluiten het uiteraard volledig voor u aan. Met afmetingen van 245 × 110 × 148 cm (zonder onderstel) kan de Atlas Copco QAS 40 vrij eenvoudig uit het zicht geplaatst worden. Onze monteurs gaan pas weg als het aggregaat volledig is aangesloten en al uw apparatuur werkt.

Heeft u tijdens de gebruiksperiode van uw aggregaat vragen of opmerkingen? Dan staan zij uiteraard altijd voor u klaar! Ze halen het aggregaat pas weer op als al uw activiteiten afgerond zijn, zodat u zich op geen enkel moment zorgen hoeft te maken over uw stroomvoorziening. Wilt u meer weten over wat wij voor uw stroomvraag kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

U wilt een aggregaat huren, maar weet niet wat u nodig heeft?
Neem dan contact op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Wij zijn bereikbaar van Maandag t/m Zaterdag tussen 09:00 & 21:00 uur op 020-4976834.
Ook kunt u uw aanvraag per mail sturen naar [email protected].

Vraag een offerte aan