Aggregaat Atlas Copco QAS 60, 60 KvA, Diesel

Zoekt u een geschikt aggregaat voor uw evenement of filmproductie? Een generator die uw netovername kan opvangen? Een stabiel en betrouwbaar aggregaat met een flink vermogen? Dan is de Atlas Copco QAS 60 wellicht precies wat u zoekt! Neem direct contact met ons op om te bespreken hoe wij uw stroomvraag kunnen beantwoorden.

Atlas Copco aggregaten

De aggregaten van Atlas Copco staan erom bekend uitermate stabiel en betrouwbaar te zijn. Deze dieselaggregaten zijn veel minder storingsgevoelig dan veel benzineaggregaten. Bovendien zijn de Atlas Copco aggregaten uitgerust met een Perkins motor en uitgebreide inverter techniek. Dat maakt deze aggregaten zeer geschikt voor de stroomvoorziening van fijngevoelige elektronische apparatuur. U kunt uw camera’s, geluidsinstallaties en videoschermen dus met een gerust hart aansluiten op een van onze Atlas Copco aggregaten!

Atlas Copco QAS 60 aggregaat

De Atlas Copco QAS 60 heeft een vermogen van maximaal 60 kVA, oftewel 60.000 watt. Hiermee kunt u behoorlijk wat elektronische apparatuur van stroom voorzien! Dankzij het zuinige verbruik van het aggregaat biedt deze maar liefst zo’n 39 uur non-stop stroom. Heeft u het aggregaat langer nodig, tijdens bijvoorbeeld een netovername of een meerdaags evenement? Dan kunnen wij ook een tussentijdse tankbeurt voor u verzorgen.

U kunt op het Atlas Copco QAS 60 aggregaat talloze diverse apparaten aansluiten. Het aggregaat beschikt over een aansluiting voor 230 volt, maar ook een 16A 5-polige aansluiting, een 32A 5-polige aansluiting, een 63A 5-polige aansluiting en een klemmenstrook.

Het aggregaat met afmetingen van 245 × 100 × 148 cm (zonder onderstel) staat op een aanhanger en is zodoende op elke locatie die met een auto bereikbaar is eenvoudig te plaatsen. Bijvoorbeeld ook op uw parkeerplaats voor de deur in het geval van een netovername!

SPECIFICATIES

  • Tankinhoud: 460 Liter
  • Aansluitingen: 1 x 230v, 1 x 16A 5-polig, 1 x 32A 5-polig, 1 x 63A 5-polig, klemmenstrook.
  • Afmetingen: 245 cm x 110 cm x 148 cm (L x B x H) zonder onderstel
  • Maximaal vermogen: 60.000 watt

60 KvA gestabiliseerde aggregaat van Atlas Copco

Duurzaamheid en innovatie

Kiest u voor een Atlas Copco aggregaat, dan kiest u voor een duurzame en zeer betrouwbare stroomvoorziening. De fabrikant van Atlas Copco heeft innovatie en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Alle Atlas Copco aggregaten ondergaan uitvoerige tests en worden zo gebouwd dat ze langdurig zeer hoge prestaties kunnen leveren. Bovendien blijft de fabrikant innoveren om de mogelijkheden en capaciteiten van de Atlas Copco aggregaten continu uit te breiden. Bent u benieuwd naar de nieuwste mogelijkheden? Laat het ons weten!

Zorgeloos van stroom voorzien

Huurt u bij ons een Atlas Copco QAS 60 aggregaat, dan hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw stroomvoorziening. Wij leveren het aggregaat razendsnel af op de door u gewenste locatie en onze monteurs sluiten het aggregaat volledig voor u aan. Zij vertrekken pas als het aggregaat volledig werkt en al uw apparatuur van stroom is voorzien. Mocht u tijdens het gebruik van uw Atlas Copco QAS 60 toch ergens vragen of opmerkingen over hebben, dan staan zij uiteraard voor u klaar. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie en advies!

Bent u opzoek naar een aggregaat voor een tijdelijke stroomvoorziening?
Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan.

Wij zijn bereikbaar van Maandag t/m Zaterdag tussen 09:00 & 21:00 uur op 020-4976834.
Ook kunt u uw aanvraag per mail sturen naar [email protected].

Vraag een offerte aan