Aggregaat Honda Inverter EU20i, 2000 watt, Benzine

Honda-aggregaten staan erom bekend zeer veilige en betrouwbare aggregaten te zijn. Deze gestabiliseerde aggregaten kunnen zelfs de kleinste mobiele elektronica op een veilige manier van voldoende stroom voorzien. Ons kleinste aggregaat, de Honda Inverter EU10i, is dan ook zeer geschikt als oplader voor bijvoorbeeld mobiele telefoons en laptops. Heeft u zulke gevoelige apparatuur, maar net iets meer vermogen nodig? Dan biedt het Honda EU20i aggregaat uitkomst! Dit aggregaat is eveneens zeer geschikt voor fijne elektronische apparatuur, maar biedt met 2000 watt twee keer zoveel vermogen als het Honda EU10i aggregaat.

Specificaties

  • Tankinhoud: 4,1 Liter
  • Geluidsniveau: 83 – 87 dB
  • Geluidsniveau op 7m afstand: 52 – 57 dB
  • Afmetingen: 450 x 240 x 510 mm (L x B x H)

Honda EU20i aggregaat

Het Honda EU20i aggregaat is met een grootte van 450 × 240 × 510 mm én een handvat ideaal om op elke gewenste locatie te plaatsen. Bovendien kan het aggregaat vrijwel ongemerkt draaien: het staat dankzij de handzame grootte niet in de weg en produceert op 7 meter afstand slechts evenveel geluid als een elektrische tandenborstel! Met een tankinhoud van 4,1 liter draait het Honda EU20i aggregaat 4 uur op vol vermogen tot wel 10 uur op de economische stand.

Honda Inverter EU20i kleine betrouwbare benzine generator Honda Inverter EU20i draagbare compacte aggregaat

Dit stille aggregaat beschikt over twee uitgangen van 230 volt en draait op Aspen benzine. Deze speciale benzine zorgt ervoor dat dit benzine aggregaat minder schadelijke stoffen uitstoot en daarmee een minder negatieve impact heeft op het milieu. Zo is het tevens een groen aggregaat! Uiteraard zorgt de Aspen benzine er ook voor dat uw Honda EU20i aggregaat optimaal blijft werken.

Waarvoor gebruikt u een Honda-aggregaat?

U kunt uw Honda-aggregaat in diverse situaties gebruiken, zowel gepland als ongepland. Denk hierbij bijvoorbeeld aan stroomvoorziening voor standjes op festivals, wanneer u niet meer nodig heeft dan een pinapparaat en een mobiele telefoon. Of als noodstroomvoorziening, wanneer de stroom in uw kantoor uitvalt en uw medewerkers hun laptops en mobiele telefoons niet meer kunnen opladen. Ogenschijnlijk kleine stroomproblemen, die toch een grote impact op uw bedrijf hebben! Ons Honda EU20i aggregaat biedt in dergelijke situaties uitkomst. Snel geleverd vanuit onze ruime voorraad en direct voor u aangesloten, zodat u zo min mogelijk last ondervindt van uw stroomgebrek en zelf geen kennis over stroom nodig heeft.

Ontzorgd van A tot Z

Weet u niet zeker of een Honda-aggregaat van 2000 watt aan uw wensen voldoet? Geen probleem! Onze adviseurs kijken graag mee naar uw specifieke situatie en gaan voor u op zoek naar de meest geschikte oplossing voor uw stroomvraag. Wellicht is dat ons Honda EU20i aggregaat, wellicht een ander Honda-aggregaat. Wij hebben Honda-aggregaten van diverse vermogens in ons assortiment, dus ongetwijfeld vinden we een aggregaat dat precies voorziet in uw behoeften!

Neem snel contact op met onze adviseurs om te laten weten wat we voor u mogen betekenen!

Vraag een offerte aan