Honda Inverter EU70iS Schone aggregaat, 7000 watt, Aspen Benzine

Tv-opnames op een afgelegen locatie? Festival in het park? Zonder stroom niet te doen! Het Honda Inverter EU70iS aggregaat biedt uitkomst. Voldoende stroom op elke gewenste locatie in het land.
Neem direct contact met ons op om de ( schone)mogelijkheden te bespreken.

Honda-aggregaat huren

Onze Honda-aggregaten zijn gestabiliseerde aggregaten die zeer geschikt zijn als stroombron voor fijne elektronische apparatuur. Deze aggregaten zijn beschikbaar in diverse vermogens, zodat er voor elke stroomvraag wel een passend aggregaat te vinden is. De Honda Inverter EU70iS is een van de grootste aggregaten in dit segment van handzame aggregaten en is bijvoorbeeld zeer geschikt voor tv-opnames, festivals en evenementen.

Specificaties

  • Tankinhoud: 16,5 Liter
  • Geluidsniveau: 72 – 76 dB
  • Geluidsniveau op 7m afstand: 56 – 60 dB
  • Afmetingen: 850 x 672 x 699 mm (L x B x H)

Benzine-Aspen-aggregaat

Dit aggregaat beschikt over een vermogen van 7000 watt en werkt op speciale Aspen benzine. Deze benzine stoot minder schadelijke stoffen uit dan andere brandstoffen, waardoor de negatieve impact op het milieu wordt beperkt. Daarnaast is Aspen benzine een uitstekende brandstof voor de aggregaten zelf, zodat deze langdurig optimaal blijven functioneren!

Honda EU65is compacte generator op benzine Honda EU65is compacte gestabiliseerde aggregaat

Honda Inverter EU70iS aggregaat

De Honda Inverter EU70iS beschikt over 2 uitgangen van 230 volt en 1 CEE 16A 3-polige uitgang. Daarnaast beschikt dit aggregaat ook over een elektrische starter, zodat u niet zelf in de weer hoeft te gaan met een trekkoord.

De tankinhoud van 16,5 liter biedt voldoende brandstof voor ongeveer 5,1 uur stroom op vol vermogen en tot wel 12,3 uur stroom op de economische stand. U kunt het aggregaat met afmetingen van 850 × 672 × 699 mm gemakkelijk uit het zicht plaatsen. Bovendien zult u weinig geluidsoverlast ondervinden van dit aggregaat, dat met zo’n 56 tot 60 dB op 7 meter afstand ongeveer net zoveel geluid produceert als een wasmachine of vaatwasser.

Advies over uw Honda-aggregaat

Heeft u geen idee of een Honda-aggregaat past bij uw stroomvraag? Vraagt u zich af welk vermogen geschikt is voor de activiteiten die u gepland heeft? Onze specialisten adviseren u graag! Samen bekijken we waar, wanneer en hoeveel stroom u nodig heeft. Voor bijvoorbeeld festivals buiten de stad, evenementen in het park of de stroomvoorziening van filmapparatuur is de Honda EU65iS vaak geschikt. We bekijken echter uiteraard ook andere aggregaten om de perfecte oplossing voor uw stroomvraag te vinden!

We leveren het door u gekozen aggregaat vervolgens razendsnel af op de gewenste plek, waar dan ook in Nederland. Dankzij onze ruime voorraad aan aggregaten, verdeeld over diverse locaties in het land, kunnen wij u in een mum van tijd van dienst zijn. Onze monteurs sluiten het aggregaat volledig voor u aan, zodat u zich nergens zorgen om hoeft te maken. Heeft u tijdens de gebruiksperiode ergens vragen over? Dan staan wij uiteraard altijd voor u klaar! Vraag nu direct een offerte aan of neem contact met ons op om te bespreken of een Honda EU65iS aggregaat voor u de juiste keuze is.

U zoekt een aggregaat maar u weet niet welke er voldoet aan uw wensen?
Neem dan contact met ons op voor informatie en een vrijblijvende prijsopgave.

Wij zijn bereikbaar van Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 & 18:00 uur
Ook kunt u uw aanvraag per mail sturen naar [email protected].

Telefoon WhtasApp +31204976834 .

Vraag een offerte aan