Aggregaat huren Utrecht

Stroomuitval tijdens een concert in Tivoli Vredenburg of werkzaamheden aan het stroomnet rondom Hoog Catharijne of op de markt? U moet er toch niet aan denken! Gelukkig is de oplossing eenvoudig. Met onze aggregaten bent u verzekerd van stroom, altijd en overal in Utrecht! Neem direct contact met ons op om uw stroomprobleem aan ons voor te leggen.

Stroomuitval Utrecht

Stroomuitval kan iedereen overkomen, altijd en overal. Maar het wordt wel heel vervelend als je midden in Utrecht afhankelijk bent van stroom! Colleges van Universiteit Utrecht die zonder presentatie verder moeten, toegangspoortjes in de Jaarbeurs die niet meer werken en concerten in TivoliVredenburg die abrupt onderbroken worden. Die situaties wilt u natuurlijk liever voorkomen!

Aggregaat huren in Utrecht voor mobiele (nood)stroom

Met onze noodstroomaggregaten weet u zeker dat u altijd van stroom voorzien bent, ook als de stroom via het net onverwachts uitvalt. Uw noodstroomaggregaat schakelt op dat moment direct in, zodat uw bezoekers geen enkele last ondervinden van de stroomuitval. Heeft u (nog) geen noodstroomaggregaat staan? Bel ons dan direct op om uw stroomprobleem aan ons voor te leggen, dan leveren wij razendsnel overal in Utrecht een passend noodstroomaggregaat!

Stroom nodig in Utrecht: kies voor optimale service

Utrecht barst natuurlijk van de faciliteiten om evenementen te organiseren, maar ook tijdens buitenevenementen zoals de markt op Vredenburg of de marathon van Utrecht is de behoefte aan stroom vaak groot. U kunt natuurlijk ook voor deze evenementen op ons rekenen! Wij bespreken graag samen met u uw stroombehoefte en adviseren u over de meest passende stroomoplossing voor uw situatie. We leveren het door u gekozen aggregaat vervolgens razendsnel op de door u gewenste locatie en sluiten deze uiteraard volledig voor u aan. Onze monteurs gaan pas weg als alles werkt, maar natuurlijk kunt u hen ook tijdens de gebruiksperiode altijd bereiken voor vragen!

Groen of stil aggregaat huren in Utrecht

In zo’n bruisende stad als Utrecht wilt u natuurlijk geen onnodige overlast veroorzaken door veel uitstoot of lawaai te produceren. Wij bieden daarom ook de mogelijkheid om extra stille en/of groene aggregaten te plaatsen! Onze fluisteraggregaten zijn zo stil dat ze vrijwel ongemerkt overal in Utrecht kunnen draaien. Kiest u voor een milieuvriendelijk aggregaat op biodiesel of Aspen benzine, dan zorgt u daarmee ook nog eens voor minder uitstoot en dus een minder negatieve impact op het milieu. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Van A tot Z ontzorgd

Wij begrijpen dat u het in een stad als Utrecht al druk genoeg heeft. Daarom nemen wij u graag alle zorgen uit handen! Richt u zich op uw werkzaamheden in de Dom van Utrecht, het Spoorwegmuseum, de Jaarbeurs of een van de vele andere activiteiten in Utrecht, dan richten wij ons op uw stroomvoorziening. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op om uw stroomvraag te bespreken!

Vraag een offerte aan