Krachtstroom bekabeling huren

Naast de benodigde aggregaten heeft Noodstroomgeneratoren.nl ook een heel arsenaal aan krachtstroom bekabeling. Heeft u zelf al een aggregaat of een vaste aansluiting in bijvoorbeeld uw woning of schuur, maar niet de juiste kabel, dan kunt u deze bij ons huren. Ook als u de aggregaat bij ons huurt kunnen wij deze voor u meeleveren.

Veiligheid

De vele 32 Amperè en 63 Amperè krachtstroom kabels die worden aangeboden op het internet voldoen niet aan de eisen, zijn te dun, of zijn gemaakt van de goedkoopste materialen. Dit kan uiteindelijk resulteren in kortsluiting of zelfs brand. Onze kabels worden na iedere verhuur gecontroleerd op eventuele schade aan de CEE aansluitingen en de kabel zelf. U kunt er dus vanuit gaan dat onze kabels zeer veilig zijn.

Benodigde krachtstroomkabel

Weet u wat voor aansluiting u heeft? Dan kunt u direct een offerte bij ons opvragen. Mocht u niet weten wat voor aansluiting u heeft, geen probleem, op het klepje van de CEE stekker staat vaak aangegeven wat voor aansluiting het is.
Hier kan bijvoorbeeld staan : 63A, 3P + N + ⏚ . Dit houdt in dat de aansluiting maximaal 63 Amperè geeft, de 3P + N + ⏚ houdt in dat de kabel 5-polig is (3 fases, 1 nul, 1 aarde).

Verdeelmateriaal

Naast de nodige bekabeling leveren wij ook de juiste verdeelmaterialen. Denk bijvoorbeeld aan een verdeelkast die de krachtstroom omzet in meerdere 230v groepen. Ook verlopen van 1 x 63A naar 2 x 32A zijn bij ons verkrijgbaar.

Contact

Mocht u vragen hebben over de bekabeling, krachtstroom zelf of wil je direct een krachtstroomkabel huren? Neem dan contact met ons op, dit kan telefonisch op 020-4976834 of vul hieronder het contactformulier in.

Vraag een offerte aan