Wat is noodstroom?

Noodstroom is een stroomvoorziening op het moment dat u niet kunt vertrouwen op uw primaire stroomvoorziening. Bijvoorbeeld vanwege een onverwachte stroomstoring. Maar ook bij geplande werkzaamheden aan het stroomnet door netbeheerders, zoals Liander of Stedin. Noodstroom zorgt ervoor dat bij stroomuitval alle processen die elektriciteit nodig hebben, niet onderbroken worden maar doorgaan.

Noodstroom nodig? Bel ons direct: 020 4976834 of mail: info@leeborent.nl.

Werkzaamheden aan het stroomnet

Netbeheerders voeren regelmatig onderhoud uit aan het energienet. Dat is belangrijk om het stroomnet veilig en betrouwbaar te houden. Maar het betekent ook dat bedrijven, particulieren en verenigingen tijdelijk zonder stroom komen te zitten als de werkzaamheden worden uitgevoerd.

Dat kan erg vervelend zijn als u bijvoorbeeld uw onderneming operationeel moet kunnen houden tijdens de stroomonderbreking. Of uw bedrijf nou afhankelijk is van computers, kleine en grote machines, koelkasten, vriezers, koffiemachines, elektronische betaalapparatuur, verlichting of andere stroomgebruikers: u heeft een oplossing nodig tijdens een stroomonderbreking. Ook bij verenigingen en in privésituaties is tijdelijke stroomuitval soms geen optie.

Betrouwbare stroomvoorziening tijdens stroomuitval

Noodstroom lost dit probleem op en zorgt voor een continue, betrouwbare stroomvoorziening tijdens stroomuitval of een stroomonderbreking. Zodra de stroom uitvalt, wordt de noodstroomvoorziening automatisch ingeschakeld. Zo kunnen alle bedrijfsmatige en privé-werkzaamheden gewoon doorgaan.

Meer weten over onze noodstroomvoorziening? Lees hoe wij te werk gaan of neem direct contact op via:

E-mail: info@leeborent.nl

Telefoon: 020 4976834

WhatsApp: 06 54664447

Vraag een offerte aan