Wie zijn wij

Noodstroomaggregaten.nl is onderdeel van Leeborent. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in het verhuren, verkopen, repareren en onderhouden van allerlei benodigdheden voor de entertainmentindustrie. Daarnaast verhuren en plaatsen we generatoren en aggregaten bij veel verschillende soorten klanten. Voor noodstroom en als tijdelijke stroomvoorziening in uiteenlopende situaties:

  • Bij stroomstoringen.
  • Bij aangekondigd onderhoud aan het stroomnet door de netbeheerder.
  • Bij evenementen, festivals en feesten waar een extra (mobiele) stroomvoorziening nodig is om aan de stroomvraag te voldoen.
  • In allerlei andere situaties waarbij het stroomnetwerk niet voldoende continue stroom biedt.

Bel direct 020 4976834 of mail info@leeborent.nl.

Levering in heel Nederland

Leeborent is gevestigd in Zwanenburg, net buiten Amsterdam. Wij leveren generatoren, apparatuur en evenement benodigdheden in heel Nederland. In de regio Amsterdam, Haarlem en Amstelveen zijn we inmiddels een begrip.

Waarom noodstroom aggregaten van Leeborent?

Leeborent staat bekend om het hoge serviceniveau en om kwaliteit. Onze gediplomeerde elektromonteurs zorgen voor een betrouwbare en betaalbare oplossing bij een stroomstoring of tijdelijke (aangekondigde) stroomonderbreking.

We bespreken eerst de situatie en geven deskundig advies over de noodstroom die u nodig heeft. We adviseren, leveren, installeren en demonteren, zodat u er zo weinig mogelijk omkijken naar heeft. Ontzorgen van A tot Z, daarvoor moet u bij Leeborent zijn.

Lees meer over onze werkwijze. Of neem direct contact op via:

E-mail: info@leeborent.nl

Telefoon: 020 4976834

WhatsApp: 06 54664447

Vraag een offerte aan